Hem

SOFT HOOLIGANS ÄR SUPPORTERGRUPPEN FÖR ALLA OSS SOM ÄLSKAR SVENSKA DAMLANDSLAGET I FOTBOLL

Soft Hooligans åker på matcher och mästerskap med visionen att våra spelare i laget en dedikerad klack som både syns och hörs från avspark till slutsignal.

Vi är främst aktiva i vår grupp på Facebook som nu har över 4000 medlemmar och där diskuterar, peppar, koordinerar, planerar och stöttar vi vårt lag och våra spelare. Istället för att vara en formell förening med medlemskap är alla vi som tillsammans följer vårt älskade lag softa huliganer. Vi är alltid här i både med- och motgång.

Soft Hooligans i media

Intresset för vårt landslag har ökat otroligt under de senaste åren och det har också skrivits och rapporterats en hel del om Soft Hooligans.

Här har vi länkat till några av artiklarna/inslagen:

Hur det började

Vi älskar fotboll och sommaren 2017 reste vi till EM i Nederländerna och där såg vi hur organiserade den orangea hemmapubliken var. Vi svenskar satt utspridda på läktarna och var försvinnande få. Ett frö såddes om att dra igång något som kunde växa med tiden. Vi drömde om att samla och organisera supportrarna för vårt landslag som vi älskade så mycket. Namnet kom vi på där och då.

Vi som var med på resan till EM 2017:

mamma Kajsa – svag för stora tifon och banderoller

dotter Estrid – bästa rösten med eller utan megafon

dotter Mirjam – gjorde loggan

kusin Rebecka – tog initiativ till EM-resan

kompis Ida – övertygad om att vi skulle lyckas

Tröja med spelarnas autografer

Följ oss

Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

Häng på och gå med i vår grupp på Facebook och diskutera framtida matcher, laguppställningar, spelare, nya klubblag, motståndare, mästerskap, resor, biljetter och annat viktigt.

PS. När vi inte går på landslagets matcher kan vi alla stötta nutida och framtida landslagsspelare genom att besöka Allsvenskans och Elitettans läktare.

ENG